ГоловнаСуспільствоЖиття

У Миколаєві працівники ЖЕКів вийшли на мітинг за підвищення тарифів

Люди готові вийти з протилежними вимогами.

У Миколаєві працівники ЖЕКів вийшли на мітинг за підвищення тарифів
Фото: Никвести

У Миколаєві співробітники комунальних і приватних житлово-експлуатаційних підприємств вийшли на мітинг до міської ради на підтримку рішення виконкому про підняття побудинкового тарифу.

Про це пише місцевий сайт "НикВести".

Відзначають, що приводом для мітингу стало засідання тимчасової комісії, яка вивчає економічне обґрунтування підвищення побудинкового тарифу.

Члени комісії, яка вивчає доцільність підвищення тарифів вважають, що організатор мітингу провокує конфлікт між городянами і ЖЕКами, оскільки люди готові вийти з протилежними вимогами - проти підвищення тарифів.

На попередніх засіданнях комісія дійшла попереднього висновку, що побудинковий тариф необхідно не підвищувати, а знизити.

Фото: nikvesti.com

Побудинковий тариф передбачає послуги з вивезення твердих побутових відходів, технічного обслуговування ліфтів, обслуговування систем диспетчеризації ліфтів, енергопостачання ліфтів, технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем водопостачання, обслуговування вентиляційних каналів, поточного ремонту зовнішніх елементів будинків, а також послуги з благоустрою.

Нагадаємо, НКРЕКП планує підвищити тарифи на водопостачання і водовідведення в 2017 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram