ГоловнаСуспільствоВійна

Авдіївку обстріляли з "Градів"

Є поранені серед місцевого населення.

Авдіївку обстріляли з "Градів"
Архив
Фото: dn.npu.gov.ua

У ніч на вівторок російсько-окупаційні війська обстріляли околиці Авдіївки з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Є інформація про руйнування і пожежі в житловому районі міста, пошкоджено кілька будинків. За попередніми даними, є поранені серед місцевого населення, повідомляє штаб АТО.

Авдіївка залишається однією з найгарячіших точок на всій лінії розмежування. До четвертої ранку окупанти випустили в бік українських позицій понад вісімдесят ракет з РСЗВ БМ-21 "Град" і 30 артилерійських снарядів калібру 152 міліметри. Також по військових вели вогонь з мінометів 120 і 82 міліметри, танків і стрілецької зброї.

Уночі окупанти здійснили чергову спробу штурму позицій сил АТО, яку було відбито.

Загалом за минулу добу на Донбасі зафіксовано 71 обстріл. Троє військових загинули, 20 поранено і чотирьох травмовано.

Окрім Авдіївки, бойовики відкривали вогонь з важкого озброєння по Зайцевому, Троїцькому, Кам'янці, Новотроїцькому, Луганському, Невельському, Опитному, Пісках, Водяному, Красногорівці, Новогригорівці, Талаківці, Лебединському, Павлополю, Гнутовому, Широкиному, Попасній, Новоолександрівці, Новозванівці і Станиці Луганській.

Нагадаємо, через обстріли ввечері в понеділок була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. У результаті місто залишилося без води, без електрики і без теплопостачання.

Російсько-окупаційні війська штурмують Авдіївку з неділі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram