ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі побили лідера місцевого осередку "Самопомочі"

"Троє невідомих чекали біля під'їзду мого будинку. Навіть не спробували забирати щось цінне"

У Дніпрі побили лідера місцевого осередку "Самопомочі"
Артем Хмельников
Фото: facebook.com/a.khmelnikov

У ніч на 31 січня в Дніпрі (раніше Дніпропетровськ) побили місцевого депутата, голову фракції "Самопомочі" в Дніпропетровській міськраді Артема Хмельнікова.

"Уночі на мене було скоєно фізичний напад. Троє невідомих чекали біля під'їзду мого будинку. Цінні речі, які в мене були, їх не цікавили. Їх цікавив я. Навіть не спробували забирати щось цінне", - написав депутат у фейсбуці.

Він вважає, що напад пов'язаний з його депутатською та політичною діяльністю. "Інших конфліктів за останні роки в мене не було", - заявив він.

Мер Дніпра Борис Філатов, своєю чергою, пише, що це вже четвертий такий випадок за рік. Раніше нападу зазнавали депутати, які вийшли з Опоблоку, - Олег Григорук і Руслан Вишневецький, пізніше - опоблоківець Сергій Суханов.

"Ви знаєте моє специфічне ставлення до депутатського корпусу. Але я не відчуваю ні найменшої зловтіхи через огидне неподобство, яке діється сьогодні стосовно депутатів міськради. Я вважаю, що безкарність злочинців - це прямий результат бездіяльності міської поліції щодо територіальної громади", - написав він у фейсбуці.

Андрію Хмельнікову 36 років, він викладає на кафедрі психології та гуманітарних дисциплін у дніпровській філії міжнародного університету розвитку людини "Україна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram