ГоловнаПолітика

Наркоділка, що намагався підкупити Ківу, відпущено під заставу

Вадим Великодний повинен сплатити близько 900 тис. гривень.

Наркоділка, що намагався підкупити Ківу, відпущено під заставу
​Великодный в суде
Фото: facebook.com/profile.php?id=100004444778679

Суддя Шевченківського районного суду Володимир Бугіль дозволив вийти під заставу Вадиму Великодному - наркоділку, який вчора був затриманий при спробі дати хабар голові Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Іллі Ківі.

Про це Ківа написав у фейсбуці. Сума застави, за його словами, 35 тис. доларів. Судячи з усього, суд призначив Великодному заставу в розмірі близько 900 тис. гривень.

Рішення суду Ківа розкритикував. Чи вніс уже Великодний заставу, не повідомляється.

Нагадаємо, Великодний і троє його спільників були затримані вчора під час спроби дати хабар Ківі в розмірі 200 тис. гривень. Гроші наркоділок давав за кришування наркобізнесу.

Великодний виявився помічником нардепа від "Свободи" минулого скликання Михайла Блавацького. Він також був помічником мажоритарника Віктора Балоги і комуніста Вадима Литвина в четвертому скликанні парламенту (2002-2006 роки).

У суботу поліцейські затримали в Нікополі людину Великодного - місцевого наркобарона Яна Яцишина, який монополізував наркоринок у Нікополі, Марганці та Орджонікідзе і забезпечував поставки наркотиків у Запоріжжі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram