ГоловнаПолітика

Коломойський запропонував конфіскувати майно олігархів, які підтримують бойовиків

Губернатор Дніпропетровської області вважає, що майно можна передати Акціонерному товариству

Коломойський запропонував конфіскувати майно олігархів, які підтримують бойовиків
Фото: Макс Левин

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський вважає, що держава сьогодні просто зобов'язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму, всіх тих, хто фінансував і далі фінансує терор у країні. Про це, за словами заступника губернатора Дніпропетровщини Бориса Філатова, Коломойський заявив під час обговорення ситуації в країні, повідомляє УНІАН.

"...Сидимо, обговорюємо поточну ситуацію в області та країні. Просто зараз. І тут ІВК каже: "Держава сьогодні просто зобов'язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму. Усіх тих, хто фінансував і далі фінансує терор у країні", - повідомив Філатов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вдумайся, вони не просто стягнули на безконкурсній основі, фактично безкоштовно, десятки заводів, енергокомпаній, "Укртелеком", а й сьогодні коштом цих підприємств Янукович і його поплічники фактично спонсорують убивство наших громадян", - додав Коломойський. Філатов також зазначив, що на питання, куди і кому передавати це вилучене майно, Коломойський відповів, що майно можна передати Акціонерному товариству, де акціонерами якого будуть учасники АТО і родичі загиблих.

"У спеціальне ВАТ, в якому акціонерами будуть учасники АТО, ветерани, родичі загиблих. А як ти думаєш? Чому одні повинні вмирати за свою країну, а інші жирувати? Ти взагалі розумієш, які питання почнуть ставити хлопці владі, коли повернуться з фронту?" - заявив, за словами Філатова, Коломойський. Крім того, Філатов додав, що Геннадій Корбан, який був на зустрічі, заявив про готовність "придумати схему реалізації цієї ідеї".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram