ГоловнаЕкономікаБізнес

У Коломойського заявили, що продають паливо для армії за ринковими цінами

"Укртатнафта" отримала держзамовлення на 360 млн грн

У Коломойського заявили, що продають паливо для армії за ринковими цінами
Фото: ukrekoteh.com

Компанія "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод), яка є постачальником авіапалива для Міністерства оборони, запевняє, що продає його за ринковою, а не завищеною ціною.

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на публікації про те, що з березня вартість палива "Укртатнафти" зросла на 20%.

17 березня Міноборони акцептувало пропозицію "Укртатнафти" з поставки 7000 тонн авіапалива марки РТ за ціною 14283 грн/т з доставкою до військових частин. А 23 червня було схвалено замовлення 20700 тонн палива за ціною 17280 грн/т з доставкою на склади військових частин.

"Зараз ринкова ціна на авіапаливо становить 17000-18500 грн/т. У цьому експерти можуть переконатися, якщо звернуться за інформацією до реальних учасників ринку, які здійснюють заправку в аеропортах України ("Лукойл", "ТНК-Індастріз", "Кребо" та ін)", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, компанія "Укртатнафта" входить до сфери впливу групи "Приват" Ігоря Коломойського (дніпропетровський губернатор) і Геннадія Боголюбова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram