ГоловнаПолітика

"Народний губернатор" Донецької області Павло Губарєв - це ватажок групи бомжів, - Партія регіонів

ПР заступилася за Ріната Ахметова

"Народний губернатор" Донецької області Павло Губарєв - це ватажок групи бомжів, - Партія регіонів
Павел Губарев
Фото: www.u-f.ru

"Народний губернатор" Павло Губарєвев, який заявив, що Рінат Ахметов фінансував сепаратистів, - це ватажок групи бомжів, стверджує Партія регіонів у своїй заяві, опублікованій на офіційному сайті ПР.

"У своєму інтерв'ю "Російській газеті" так званий народний губернатор Павло Губарєв зробив деякі нетактовні заяви у бік Партії регіонів та одного з її членів - Ріната Ахметова, які, очевидно, вимагають роз'яснень, - йдеться у заяві ПР.

Насамперед, ми хотіли б підкреслити, що оцінку діяльності Ріната Ахметова, автора програми "Сирітству - НІ", творця та організатора системи дитячих спортивних шкіл, людини, яка дуже багато зробила для боротьби з туберкульозом та онкологічними захворюваннями в країні, який реконструював та створив з нуля сотні тисяч робочих місць, побудував знамениту "Донбас Арену", зробив величезний внесок у розвиток Донбасу та всієї України, дає суспільство, а не якийсь самозванець та аферист".

На думку Партії регіонів, росіяни насилу уявляють, що таке насправді "народний губернатор" в умовах України. "Якщо пояснювати доступно, картина виглядає приблизно так - це коли група бомжів з пляжу в Туапсе приводить свого ватажка в Краснодарську Думу і заявляє: "Ось ваш новий народний губернатор". У кращому випадку, вся ця компанія на чолі з "лідером" опиниться у божевільні, - йдеться у заяві ПР. - Так, Партія регіонів внаслідок нез'ясовної втечі з країни її "почесного лідера" зазнала величезних репутаційних втрат. Але сотні тисяч рядових членів партії - це чесні, працьовиті люди, зусиллями яких і буде відроджуватися той рівень довіри народу до Партії регіонів, який у неї завжди був".

Нагадаємо , "народний губернатор" Донецької області Павло Губарєв заявив в інтерв'ю "Російській газеті", що Рінат Ахметов намагався контролювати сепаратистський рух шляхом підкупу..

За його словами, політичні проекти на сході, альтернативні Партії регіонів, всіляко нею придушувались. Губарєв заявив, що те саме відбувалося і після повалення Віктора Януковича, коли довіра до Партії регіонів впала до нуля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram