ГоловнаПолітика

СБУ підтверджує звільнення полонених "альфівців" (оновлено)

Бійців утримували в Слов'янську з 26 квітня

СБУ підтверджує звільнення полонених "альфівців" (оновлено)
Захваченные СБУшники
Фото: kp.ru

Служба безпеки Україна підтверджує звільнення трьох співробітників "Альфи", захоплених у полон сепаратистами в Слов'янську.

Про це LB.ua повідомила співробітник прес-служби СБУ Катерина Косарєва.

При цьому вона повідомила, що поширена агентством "Інтерфакс-Україна" інформація про обмін "альфівців" на "народного губернатора" Донецької області Павла Губарєва некоректна. Косарєва повідомила, що коментар агентству давала вона, але про обмін Губарєва не говорила.

При цьому адвокат Губарєва Олександр Горошинський повідомив "Українські Новини", що Шевченківський районний суд Києва 6 травня змінив запобіжний захід для Павла Губарєва з утримання під вартою на особисте зобов'язання.

При цьому адвокат не має інформації про обмін Губарєва на затриманих сепаратистами в Донецькій області співробітників Служби безпеки України.

Раніше російське видання LifeNews повідомило, що було здійснено обмін Павла Губарєва, заступника "народного мера" Слов'янська Ігоря Перепечаєнка і ще однієї людини. З-поміж бійців "Альфи" до Києва відправили майора Сергія Потемського, капітана Євгена Варинського і підполковника Ростислава Кияшка.

Нагадаємо, сепаратисти в Слов'янську захопили в заручники трьох співробітників "Альфи" увечері 26 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram