ГоловнаПолітика

Герман обіцяла вийти з Партії регіонів у разі непідписання Євроасоціації, - Богословська

Герман стверджувала, що не зможе "зрадити євроінтеграцію"

Герман обіцяла вийти з Партії регіонів у разі непідписання Євроасоціації, - Богословська
Фото: Макс Левин

Позафракційна депутатка Інна Богословська в бесіді з LB.ua згадала свою розмову з Ганною Герман напередодні зриву "Вільнюських угод".

"За тиждень до відмови від підписання Асоціації з ЄС у мене з'явилася інформація, що так і станеться. До мене в залі підсіла Герман і сказала, вирячивши очі: "Ти знаєш, що йдеться, що наші відмовляться від Євросоюзу? Якщо так станеться, то все, я відразу виходжу з партії, кладу мандат, усе - мене тут не буде, зрадити євроінтеграцію - це неможливо... А ти як?" Відповідаю: "Вийду з партії тієї самої миті. Я рік життя поклала на роботу з євроінтеграції. І я ніколи не підпишуся під Митним союзом". У відповідь: "Я теж, я теж".

"І коли я вийшла з партії, вона назвала мене зрадницею. Після такого Герман для мене перестала існувати взагалі", - резюмувала Богословська.

Інтерв'ю з екс-головою слідчої комісії ВР про "газові контракти-2009", в якому Богословська висловлює думку про скоординовані дії Тимошенко і Путіна, говорить, що "група Хомутинніка" увійшла в нову коаліцію завдяки Клюєву, а також пояснює "казус Тігіпка", читайте за посиланням нижче.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram