ГоловнаПолітика

Ющенко в Черкасах агітував за "Свободу"

На його думку, 50 нардепів-патріотів достатньо, щоб контролювати ситуацію у ВР.

Ющенко в Черкасах агітував за "Свободу"

Партія "ВО "Свобода" неодмінно пройде у Верховну Раду, подолавши 5-відсотковий бар'єр на майбутніх парламентських виборах.

Про це на прес-конференції в Черкасах заявив екс-президент України Віктор Ющенко.

"У мене немає ніякої тривоги з приводу проходження в парламент партії "Свобода". Хто вибере "Свободу" - хай не сумнівається. Це хороший вибір. Це молода і малодосвідчені команда патріотів. Але досвід - справа наживна", - цитує Ющенка Gazeta.ua.

При цьому екс-президент наголосив, що 50 нардепів-патріотів буде достатньо, щоб контролювати ситуацію у Верховній Раді.

"Півсотні патріотів достатньо, щоб контролювати ситуацію у Верховній Раді. Тоді в нас ні за що не пройшов би закон про мови, ухвалений регіоналами, литвинівцями, комуністами і перебіжчиками з БЮТ", - додав екс-президент.

Також Віктор Ющенко зазначив, що його турбує боротьба "двох олігархічних кланів - Партії регіонів і так званої Об'єднаної опозиції".

"Як може бути в українській опозиції сила, яка підписала московські газові угоди, пропонувала широку коаліцію з Партією регіонів. Нинішня олігархічна модель влади відтягує нас на десяток років назад", - резюмував він.

Раніше, екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що Об'єднана опозиція не має перспективи.

Нагадаємо, партії "Батьківщина", "Свобода" та "УДАР" домовляються створити пул з юридичних служб партій для боротьби з фальсифікаціями на виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram