ГоловнаПолітика

Британія змінила посла в Україні

Лі Тернер сьогодні залишає нашу країну.

Британія змінила посла в Україні
Ли Тернер
Фото: porte.com.ua

Посольство Великобританії повідомило, що новим послом країни в Україні стане Саймон Сміт, приїзд якого намічено на вересень.

Про це "Українським Новинам" повідомив представник прес-служби посольства.

"Ми очікуємо, що новий посол вручить вірчі грамоти Президенту (Віктору Януковичу) у вересні", - зазначив він.

За словами співрозмовника агентства, новопризначений посол в Україні Сміт був послом Великобританії в Австрії.

У своєму блозі Лі Тернер, каденція в якості посла Великобританії якого закінчилася, написав, що він 2 липня їде з України.

Це трилер, дія якого розгортається у трьох містах - Москві, Києві та Севастополі. Британський дипломат в Україні розслідує вбивства ключових українських бізнесменів і політичних лідерів і з\'ясовує, що за всіма цими подіями стоїть куди більш жахлива змова, ніж він міг уявити

— Лі Тернер про свою нову книгу

"Я приїхав до Києва 14 червня 2008 р., коли йшла злива, і відвідав концерт Пола Маккартні на Майдані Незалежності. Сьогодні я відбуваю, відвідавши концерт Елтона Джона і групи Queen на Майдані Незалежності 30 червня і відчувши пульсуючу енергетику Києва перед класичним фіналом чемпіонату Європи з футболу між Іспанією та Італією 1 липня", - зазначив він.

Тернер подякував усім за допомогу в розумінні України.

Він також висловив сподівання, що Україна в подальшому буде демонструвати дружелюбність і гостинність до людей всіх національностей, етнічної приналежності і сексуальної орієнтації, які були продемонстровані під час чемпіонату Європи з футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram