ГоловнаПолітика
Спецтема
Ситуация с LB.ua

LB.ua і Соні Кошкіній мстять за резонансні публікації

Редакція просить захисту у Президента.

LB.ua і Соні Кошкіній мстять за резонансні публікації

Ситуація довкола LB.ua - спланована провокація, невипадково приурочена до завершального етапу Євро-2012 і початку парламентської виборчої кампанії, коли увага всієї світової спільноти прикута до України.

Про це шеф-редактор Інтернет-порталу LB.ua Соня Кошкіна заявила у відкритому листі Президенту України, опублікованому на LB.ua.

"У нас є всі підстави вважати, що тут мова про: цілеспрямований тиск на незалежний ЗМІ з метою припинення його роботи; намір розправитися з керівниками Інтернет-порталу Lb.ua, порушивши проти них кримінальні справи за очевидно надуманими звинуваченнями. Мотиви розправи - помста за нашу професійну діяльність, зведення особистих рахунків за низку наших резонансних публікацій. Редакція інтернет-порталу Lb.ua вважає, що відбувається спроба прямого тиску на незалежне видання, спроба серйозної дискредитації держави Україна; Президента України як гаранта конституційних прав і свобод, у тому числі журналістів; керівника ГПУ, через відомство якого організовують тиск", - ідеться в листі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram