ГоловнаПолітика

Аксельрод прикрив собою дружину і доньку

У салоні авто, крім мільйонера Геннадія Аксельрода, під час нападу кілера в центрі Дніпропетровська були його дружина і донька.

Аксельрод прикрив собою дружину і доньку
Фото: predprinimatel.co.ua

Про це пише "Комсомольская правда в Украине" з посиланням на очевидців.

Коли в лобове скло полетіли кулі, він вискочив із машини і кинувся втікати до проспекту Карла Маркса, щоб відвернути загрозу від сім'ї. Кілери наздогнали його і вистрілили ще кілька разів.

Одна куля влучила в потилицю. Плям крові на тротуарі не змив навіть дощ, який випав наступного ранку.

Незважаючи на те, що в суботу, 14 квітня, на місце злочину з'їхалося практично все керівництво дніпропетровської міліції, в МВС досі не озвучили ні основних версій, ні подробиць злочину. Уже наступного дня після вбивства до пам'ятника "жебракові мільйонерові" на Катеринославському бульварі (скульптура з обличчям Аксельрода) почали приносити квіти.

Учора в Дніпропетровську відбулася громадянська панахида, на яку прийшли кілька сотень людей.

Геннадія Аксельрода поховали на головній алеї найбільшого в Дніпропетровську Сурсько-Литовського кладовища.

Нагадаємо, Геннадія Аксельрода застрелили на вулиці Гоголя біля власного будинку 14 квітня близько 17:00. За свідченням очевидців, Аксельрод під'їхав у машині до арки, що веде у двір, коли дорогу йому перегородив велосипедист. Він кілька разів вистрелив в авто. Проте жодна із цих куль не поцілила. Коли Аксельрод вискочив із машини і вибіг на проспект Карла Маркса, його наздогнали три кулі. Усі вони влучили в голову. Кілер утік із місця події.

Н

агадаємо, у вересні 2010 року на Аксельрода вже скоювали замах: у кафе, де він обідав з партнерами по бізнесу, стався вибух.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram