ГоловнаПолітика

Попов розпорядився допомогти малозабезпеченим до Дня Конституції

Київська міська влада посилює соціальний захист малозабезпечених.

Попов розпорядився допомогти малозабезпеченим до Дня Конституції
Фото: forexaw.com

Згідно з розпорядженням голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, місто виплатить одноразову матеріальну допомогу до Дня Конституції 19 категоріям малозабезпечених киян.

Як повідомила перший заступник начальника Головного управління праці та соціального захисту населення Київської міськдержадміністрації Наталія Хоменко, відмінністю від виплат одноразової допомоги в попередні місяці є те, що тепер допомогу міста отримають непрацюючі пенсіонери та інваліди I групи, розмір пенсії яких не перевищує 1400 гривень.

"Якщо минулого місяця - до Дня Києва - допомогу отримували непрацюючі пенсіонери, пенсійні виплати яких не перевищували 1200 гривень, та інваліди першої групи з пенсією 1200 гривень, то до Дня Конституції допомогу отримають пенсіонери й інваліди, які отримують пенсії вже менш ніж 1400 гривень. Тобто мінімальний показник пенсій зріс", - зазначила пані Хоменко.

За її словами, допомогу, згідно з розпорядженням голови КМДА, буде надано також сім'ям загиблих під час виконання інтернаціонального обов'язку в Афганістані, малозабезпеченим сім'ям, у тому числі багатодітним, які перебувають на обліку в органах соціального захисту населення, сім'ям військовослужбовців, загиблих або померлих у мирний час під час проходження строкової військової служби, працюючим пенсіонерам, розмір пенсійної виплати яких не перевищує 900 гривень, та іншим категоріям малозабезпечених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram