ГоловнаЕкономікаБізнес

Бійцям АТО виплатили понад 12 мільйонів страхування, - "Індержстрах"

Виплата страхового відшкодування за страхуванням від нещасного випадку відбувається протягом доби

Бійцям АТО виплатили понад 12 мільйонів страхування, - "Індержстрах"

Один із найбільших операторів українського ринку страхування і страхових партнерів ПриватБанку компанія "Індержстрах" за період АТО виплатила понад 12 мільйонів гривень страхового відшкодування за угодами страхування від нещасного випадку "Захист на кожен день", укладеними з учасниками АТО. Як повідомили в компанії, завдяки страхуванню виплату отримали понад 2 тисячі бійців.

"Ми сьогодні в Україні - одна з небагатьох страхових компаній, яка оформляє угоди страхування від нещасного випадку нашим бійцям, - каже директор "Індержстраху" Олександр Осадчий. - Війна для страхового ринку, це звичайно форс-мажор, але наша принципова громадянська позиція - забезпечити за рахунок послуг страхування можливість додаткового захисту воїнів, які отримали поранення або травми на фронті".

Страхова компанія "Індержстрах" входить у 10-ку провідних страхових компаній за рейтингом українського Forbs і у щорічному рейтингу найбільш надійних страховиків посіла 7 місце. Від початку 2015 року клієнтами СК "Індержстрах" оформлено понад 1,1 млн угод страхування від нещасних випадків на загальну суму 217 млн. грн, а загалом СК здійснює страховий захист більш ніж 2 мільйонів жителів України.

В цілому минулого року обсяги виплат за страхуванням від нещасних випадків становили 76 млн. грн. Середня виплата становила 2155 грн. при щомісячному платежі за страхування від 10 грн. При цьому, виплата страхового відшкодування за страхуванням від нещасного випадку відбувається протягом доби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram