Як хмельницькі діти намагалися вгодити Президенту

У Хмельницькому таки грандіозно відзначили Міжнародний день захисту дітей. Для цього довелося добряче потрусити партійну касу Партії регіонів, аби простимулювати таланти юного покоління (за підрахунками одного з бонз, витрачено декілька тисяч гривень).

Юні місцеві таланти стимулювали до творчості під егідою Партії регіонів
Фото: Виталий Тараненко
Юні місцеві таланти стимулювали до творчості під егідою Партії регіонів

Посеред робочого дня напроти облдержадміністрації відбувалися розваги: конкурс дитячих малюнків на асфальті, сольні номери молодих артистів, колективні виступи. Все це подали під блакитним ковпаком “Будуємо нову Хмельниччину разом!”

Як з’ясувалось, увесь святковий гармидер адресований… великому Я. “Думаю, що ви всі сьогодні, у шану і в дар Віктору Федоровичу Януковичу, подаруєте свої малюнки. І ці малюнки через засоби масової інформації дійдуть до його (Януковича — авт.) свідомості”, — звертаючись до дітей, рвав колонки заступник голови облорганізації Партії регіонів Михайло Войтюк.

Заспокоїмо гаранта — Вас не підвели. Найпоширенішими темами малюнків було проведення чемпіонату з футболу Євро-2012. Також кожен з дітей намагався зобразити на асфальтів свою мрію. Цікавою задумкою вирізнявся намальований силует чоловіка у синій футболці з прапором у руці “Мир Україні”. “Егеж, і тут пані Тимошенко згадали, — подумає Янукович, а потім виправдається, — так це не я запроторив її до в’язниці, а українські суди”.

Фото: Виталий Тараненко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram