ГоловнаСвіт

У штаб-квартирі ООН продовжили карантин до кінця травня

Робота ведеться через відеозв'язок і листування.

У штаб-квартирі ООН продовжили карантин до кінця травня
Штаб-квартира ООН в Нью-Йорке
Фото: 0569.com.ua

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш продовжив карантинні заходи для штаб-квартири Організації до кінця травня.

Про це повідомив Укрінформу представник постійного представництва України при ООН і віцеголова комітету ООН з питань інформації Олег Ніколенко.

"Штаб-квартира ООН продовжила дистанційний режим роботи до 31 травня. Йдеться як про діяльність співробітників секретаріату, так і про доступ до будівлі акредитованих делегатів", - розповів представник української дипмісії.

Він уточнив, що основна робота міжнародної організації та постійних представництв у цей період відбуватиметься в режимі відеоконференцій і офіційного листування. Решту заходів скасовано або перенесено.

Ніколенко також зазначив, що на період карантину прапор ООН залишатиметься приспущеним "на знак солідарності з мешканцями Нью-Йорка, які борються з пандемією".

Нагадаємо, що штаб-квартиру ООН у Нью-Йорку закрили на карантин 10 березня. Відтоді місто стало одним з головних осередків пандемії коронавірусу. Станом на суботу в штаті Нью-Йорк зареєстровано понад 229,6 тис. випадків інфікування COVID-19. Це більше хворих, ніж у будь-якій іншій країні.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram