ГоловнаСвіт

Колишній кандидат у президенти США оголосив про самоізоляцію через зустріч з носієм коронавірусу

Аналогічні заходи вирішив вжити член Палати представників.

Колишній кандидат у президенти США оголосив про самоізоляцію через зустріч з носієм коронавірусу
Фото: EPA/UPG

Американський сенатор Тед Круз, який у 2016 році був одним з головних претендентів на пост президента США від Республіканської партії, оголосив про самоізоляцію через зустріч з носієм коронавірусу. Аналогічні заходи вирішив вжити член Палати представників Пол Госар.

Про це пише Associated Press.

Наприкінці лютого Круз і Госар брали участь у Конференції консервативних політичних дій (CPAC), де була присутня людина, чиї аналізи на коронавірус дали позитивний результат. Вони побудуть вдома до кінця тижня, коли закінчиться 14-денний інкубаційний термін хвороби.

Учасниками конференції були ще кілька відомих республіканців, у тому числі конгресмен Марк Медоуз, який став на початку березня новим главою апарату Білого Дому замість Міка Малвейні.

Президент Дональд Трамп і віцепрезидент Майк Пенс теж були на конференції, але ніхто з них не контактував з інфікованим.

Нагадаємо, що випадки коронавірусної хвороби COVID-19 зареєстровані у більшості з 50 американських штатів. У неділю про перші випадки повідомили Вірджинія і Коннектикут.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram