ГоловнаСвіт

У будівлі Держдуми і Ради Федерації провели евакуацію після дзвінка про мінування

Триває перевірка.

У будівлі Держдуми і Ради Федерації провели евакуацію після дзвінка про мінування
Фото: obozrevatel.com

Двісті людей евакуювали з приймальні Ради Федерації після дзвінка про загрозу вибуху.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на обізнане джерело. РИА Новости з посиланням на співрозмовника в екстрених службах повідомляє, що близько 200 осіб евакуювали з приймальні Держдуми в центрі Москви.

"Интерфаксу" підтвердили інформацію про евакуацію в прес-службі Ради Федерації. "Надійшло анонімне повідомлення про закладений вибуховий пристрій за цією адресою. Відповідно до вимог безпеки, проведено евакуацію співробітників. Триває перевірка будівлі", - сказали в прес-службі.

Приймальня Ради Федерації і Держдума розташовані за однією адресою - на Моховій вулиці, будинок 7.

Евакуації через анонімні дзвінки про мінування відбуваються в Росії з 11 вересня. У різних містах людей евакуйовували з торгових центрів, вокзалів, аеропортів, освітніх установ, магазинів, а також театрів, кінотеатрів і державних будівель. Інформація про закладену в будівлі бомбу жодного разу не підтвердилася.

Директор ФСБ Олександр Бортніков раніше говорив, що дзвінки здійснюють четверо росіян, які перебувають за кордоном. За його словами, у них є спільники в Росії. Бортніков підкреслював, що визначити їхнє місце розташування складно, оскільки вони використовують IР-технологію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram