ГоловнаСвіт

Прес-секретаря Роскомнагляду запідозрили у шахрайстві

Глава відомства відмовився коментувати повідомлення про порушення кримінальної справи стосовно своїх підлеглих.

Прес-секретаря Роскомнагляду запідозрили у шахрайстві
Фото: geektimes.ru

Прес-секретар Роскомнагляду Вадим Ампелонський і керівник правового відділу відомства Борис Єдідін стали обвинуваченими за статтею "шахрайство".

Про це повідомляє vc.ru з посиланням на джерело.

Матеріали справи Ампелонського, датовані 5 жовтня 2017 року, є на сайті Чертанівського суду Москви.

Повідомляється, що Чертанівський суд Москви відмовився видати санкцію на арешт прес-секретаря Роскомнагляду Вадима Ампелонського. Згідно з даними в картці справи, йому пред'явлено звинувачення за ч. 4 ст. 159 КК Рф (шахрайство в особливо великому розмірі).

Крім того, суд відправив під домашній арешт главу апарату Роскомнагляду Олександра Весельчакова. Також, суд не заарештував начальника правового управління відомства Бориса Єдідіна, однак його відпустили під підписку про невиїзд.

Джерело "Інтерфаксу" повідомило, що кримінальну справу про велике шахрайство було порушено у зв'язку з виведенням коштів Роскомнагляду через одне з підконтрольних відомству федеральних державних унітарних підприємств. За інформацією співрозмовника агентства, у цьому ФДУП раніше пройшли обшуки.

Голова Роскомнагляду Олександр Жаров відмовився коментувати повідомлення про порушення кримінальної справи стосовно своїх підлеглих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram