ГоловнаСвіт

Уряд вважає туризм пріоритетним напрямком розвитку України, - Мінекономрозвитку

У Мінекономрозвитку закликали Єгипет до збільшення турпотоку в Україну.

Уряд вважає туризм пріоритетним напрямком розвитку України, - Мінекономрозвитку
Украина

Уряд України підготував заяву про Міжнародний рік стійкого туризму в інтересах розвитку з метою подальшого розвитку туристичного сектору України.

Про це заявив директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку України Іван Лептуга в рамках прес-конференції "Єгипет. Нові можливості", повідомляє кореспондент LB.ua.

Лептуга також зазначив, що уряд зараховує туризм до пріоритетних напрямів розвитку. Він також закликав Єгипет збільшувати туристичний потік в Україну, який, за його оцінками, приблизно в 100 разів менший, ніж з України в Єгипет.

Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй на своїй 70-й сесії проголосила 2017-й Міжнародним роком сталого туризму в інтересах розвитку. У контексті загальної Порядку денного в галузі сталого розвитку на період до 2030 року і цілей в галузі сталого розвитку (ЦСР) Міжнародний рік має на меті сприяти змінам у політиці, діловій практиці і поведінці споживачів у бік формування більш сталого туристичного сектору, який робив би внесок у справу досягнення ЦСР.

Як повідомляли раніше, Єгипет очікує збільшення туристичного потоку з України на 40% у 2017 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram