ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Голова парламенту Чечні пригрозив журналістам і опозиціонерам вівчаркою Кадирова

Помічник Кадирова звинувачує російську опозицію в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі

Помічник Рамзана Кадирова і голова парламенту Чеченської республіки Магомед Даудов пригрозив представникам російської опозиції кавказькою вівчаркою Кадирова Тарзаном.

Про це він написав в "Інстаграмі" пізно ввечері 17 січня.

Это опять Тарзан.. Наш старый друг. В меру веселый, в меру серьезный. Хвостом при виде кости не виляет, только иногда, если подойдешь к нему с добром, искренне.. Быстро распознает лицемеров, а шакалов, тявкающих где-то очень далеко игнорирует, потому что на равных выходит на поединок только с волками.. И то, только с матерыми.. Страшно не любит собак иностранных мастей.. Особенно американских.. Стаффордов разных, Питтбулей темного окраса. Европейские породы тоже раздражают.. Особенно те, что ещё недавно сидели на цепи у нас под строгим присмотром хозяина.. От их закулисной возни некоторые дворняги совсем, бедные, изошлись непрерывным лаем.. Настолько разгавкались некоторые "моськи", что "Эхо" слышно из самой Москвы! Есть у нас "серьезные" кобели, из-за которых у миролюбивого Тарзана сильно чешутся клыки. Это, к примеру, пикинез "Каляпа", защищающий права тех, кого подскажут Питтбули, такса "Веня" со звонкой брехливой глоткой и громким "Эхо", московский беспородный пёс "Пономарь" (себя заносчиво называет Львом), обитающий в мусорном ящике недалёко от Госдумы РФ, создающий дискомфорт своим зловонием в самом центре нашей столицы, "Яшка" - дворняжка.. В общем, наш друг этих кобелей не любит, главным образом от того, что они ему сильно напоминают блудливых сук. Он, в отличие от них, твёрдо убеждён в том, что кобель должен, все-таки оставаться кобелем, а не превращаться в суку, даже если ему кажется, что жизнь на дворе становится очень собачьей.. Оборзели, жалкие шавки, думают, что за ними стоят "надежные львы".. Тарзан в меру добрый, в меру терпеливый, умеет долго ждать.. Он знает главное правило этого жестокого мира: выпустишь волку кишки - шакалы глохнут, торопливо углубляясь в леса, вырвешь глотку питтбулю - дворняги, брык на спину, и давай хвостом асфальт мести, повизгивая от счастья при виде нового вожака.... Очень резвый стал Тарзан.. Еле сдерживаем. Ой, что тут было бы!!! Если бы не.. Демократия!!! А так, Тарзан добрый...

Фото опубликовано М.Х.Даудов "ЛОРД" (@lord_095)

Даудов пише, що Тарзан "страшно не любить собак іноземних порід". За його словами, у Тарзана "сверблять ікла" на "пікінеза Каляпу", "таксу Веню", "безпородного пса Пономаря" і "Яшку-дворняжку". Завершив своє послання Даудов фразою, що Тарзан "в міру терплячий" пес, проте останнім часом "дуже жвавий став Тарзан... Ледве стримуємо".

Раніше Даудов в "Інстаграмі" оприлюднив пост, у якому звинуватив російську опозицію у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Він згадав головного редактора "Эхо Москвы" Олексія Венедиктова, правозахисника Ігоря Каляпіна і політика Іллю Яшина. Телеканал "Дождь" і радіостанцію "Эхо Москвы" Даудов назвав "ворожими штаб-квартирами п'ятої колони".

Рамзан Кадиров на зустрічі з журналістами 12 січня висловив думку, що "позасистемна опозиція" намагається розхитати ситуацію в Росії. За його словами, ставитися до таких людей потрібно "як до ворогів народу, як до зрадників".

Красноярський депутат Костянтин Сенченко у "Фейсбуці" різко відреагував на заяву Кадирова, яку сприйняв на свою адресу, оскільки "займається політикою" і при цьому "не перебуває в одній системній партії". Він назвав Рамазана Кадирова "ганьбою Росії".

Після цього телеканали LifeNews і "Грозный ТВ" повідомили, що Сенченко приніс вибачення главі Чечні. Канали пустили в ефір запис телефонної розмови, де чоловік із нібито голосом Сенченка приносить вибачення і каже, що "не міг гідно оцінити роботу Кадирова", оскільки ніколи не був у республіці.

Депутат пізніше заявив, що аудіозапис з його голосом - фрагмент приватної телефонної розмови з якоюсь "дуже відомою" у Красноярську людиною. Як запис потрапив у розпорядження журналістів, він не знає. Також депутат сказав, що не давав інтерв'ю телеканалам і публічні вибачення Кадирову не приносив.

Через добу Рамзан Кадиров оприлюднив в "Інстаграмі" відео, на якому Костянтин Сенченко приносить вибачення Кадирову і каже, що "діяв зопалу, емоційно". Рамзан Кадиров у підписі до відео написав: "Я приймаю)))))".

Нагадаємо, в листопаді Кадиров подарував 11 КВНщикам пости в уряді Чечні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram