ГоловнаСвіт

У Таїланді після обстрілу готелю заарештували росіянина

Підозрюваний брав участь у розбірках тайських кримінальних угруповань.

У Таїланді після обстрілу готелю заарештували росіянина
Архив
Фото: radio.vesti.ru

У Таїланді за звинуваченням в обстрілі готелю на острові Пханган, розташованому у провінції Сураттхані на півдні королівства, затримано чотирьох чоловіків, один з яких має російське громадянство.

Про це повідомляє Phuket News з посиланням на місцеву поліцію.

Серед заарештованих троє громадян Таїланду і 31-річний росіянин Сергій Мілентьєв, уточнили у правоохоронних органах. Ще один підозрюваний громадянин Таїланду переховується.

Троє підозрюваних, в тому числі росіянин, визнали свою провину.

Кілька людей відкрили стрілянину убік місцевого готелю 12 січня. У результаті ніхто не постраждав, але це спровокувало паніку серед туристів.

Попередньою версією події вважається конфлікт між іноземними кримінальними угрупованнями, що діють на найближчих островах.

Зараз російське посольство з'ясовує обставини події, розповів ТАСС завідувач консульським відділом дипмісії РФ у Таїланді Володимир Соснов.

Нагадаємо, увечері 17 серпня у центрі Бангкока спрацював вибуховий пристрій. Вибух стався біля огорожі індуїстського святилища, присвяченого богу творіння Брахмі, яке знаходиться біля готелю Grand Hayatt Erawan. Серед жертв теракту - 14 іноземців, у тому числі сім китайців. Відповідальність за вибух на себе ніхто не взяв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram