ГоловнаСвіт
Спецтема
"Исламское государство"

Кадиров запропонував прив'язувати терористів до беспилотників і скидати на позиції ІДІЛ

Глава Чечні закликав знайти організаторів теракту на борту Airbus A321 "хоч у пустелі Сахара, хоч в Антарктиді"

Кадиров запропонував прив'язувати терористів до беспилотників і скидати на позиції ІДІЛ
Рамзан Кадыров
Фото: instagram.com/kadyrov_95

Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував карати терористів без суду і слідства.

Про це він написав на своїй сторінці у "ВКонтакте".

"Я пропоную терористів під час затримання підвішувати до безпілотників, що атакуватимуть позиції "Ібліської держави" (так в Чечні називають терористичне угруповання ІДІЛ - ред.), і скидати на голови спільників. Жодні судові засідання не потрібні", - вважає Кадиров.

На думку чеченського лідера, всі співробітники правоохоронних органів повинні зосередитися на пошуку організаторів теракту на борту Airbus A321. "Усі вони підлягають найжорстокішому і показовому покаранню без терміну давності. Їх треба наздогнати, де б не ховалися, хоч у пустелі Сахара, хоч в Антарктиді", - зазначив він.

Раніше 17 листопада Росія визнала падіння А321 терактом. Президент РФ Володимир Путін пообіцяв знайти в будь-якій точці світу терористів, відповідальних за катастрофу російського A321 у Єгипті, і покарати їх.

Літак Airbus A321 компанії "Когалымавиа", що летів із Шарм-еш-Шейха у Санкт-Петербург, розбився 31 жовтня на Синайському півострові у Єгипті. Всі 224 людини, які перебували на борту, загинули. Відповідальність за катастрофу взяли на себе бойовики угруповання "Вілайят Синай", котрі присягнули на вірність ІДІЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram