ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кадиров подарував 11 КВНщикам пости в уряді Чечні

Глава Чечні вирішив омолодити склад уряду республіки

Глава Чечні Рамзан Кадиров у Міжнародний день КВН привітав республіканську команду клубу зі святом і запросив 11 учасників на роботу в уряд і парламент Чечні.

Про це Кадиров написав у своєму інстаграмі.

"Міжнародний день КВН! Ви знаєте, є таке свято. Не просто свято, а урочистість Всесвітнього масштабу. І він відзначається 8 листопада", - написав глава Чечні.

Дорогие друзья! Международный День КВН! Вы знаете, есть такой праздник! Не просто праздник, а торжество Всемирного масштаба! И он отмечается 8 ноября. По этому поводу воскресным вечером собрались участники сборной команды КВН Чеченской Республики. Я, как почётный Президент Клуба, с удовольствием принял приглашение. Мы вспоминали самые интересные и курьёзные случаи в многолетней истории команды. Ребята очень талантливые. Их юмор неиссякаем, имеет крепкие корни в народном фольклоре. Вечер прошёл на одном дыхании. Я искренне поздравил команду КВН, пожелал счастья и удачи! Ну а удача на самом деле не заставила ждать. В самом конце встречи все 11 ветеранов КВН получили работу в правительстве, парламенте и в министерствах республики. Уверен, что они быстро адаптируются к новым условиям и проявят себя с лучшей стороны. #Кадыров #Россия #Чечня #КВН

Фото опубликовано Аллах Велик!!! (@kadyrov_95)

За словами Кадирова, увечері 8 листопада він як почесний президент клубу взяв участь у зустрічі з учасниками збірної команди КВН Чеченської республіки.

"Я щиро привітав команду КВН, побажав щастя і удачі! Ну, а удача насправді не змусила чекати. Наприкінці зустрічі всі 11 ветеранів КВН отримали роботу в уряді, парламенті і в міністерствах республіки. Упевнений, що вони швидко адаптуються до нових умов і покажуть себе з кращого боку", - додав він.

Раніше Кадиров також висловлювався за омолодження особового складу МВС республіки.

Нагадаємо, на початку жовтня Кадиров звинуватив Геращенка у зв'язках з "Ісламською державою".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram