ГоловнаСвіт

У Сирії поранено трьох російських журналістів

Доступ журналістів західних видань у Сирію дуже обмежили.

У Сирії поранено трьох російських журналістів
Косарев и Хадая из Russia Today
Фото: rt.com

У Сирії в понеділок, 23 листопада, обстріляли автомобілі, в яких перебували російські журналісти, які виїхали на передові позиції армії Башара Асада, троє з них отримали поранення.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Міноборони РФ.

"Учора, 23 листопада, під час виїзду групи російських журналістів на передові позиції сирійської урядової армії в район населеного пункту Дагмашлія до стратегічної висоті Зуаєк їхні машини були обстріляні з ПТУР "ТОУ", - повідомили в російському оборонному відомстві.

"Троє російських журналістів були легко поранені, один з них - контужений. Зараз уся група російських журналістів повернулася в розташування авіабази "Хмеймім", де пораненим надають кваліфіковану медичну допомогу", - додали в Міноборони РФ.

Зазначимо, що доступ журналістів західних видань у Сирію вкрай обмежили, оскільки влада Сирії наклали суворі обмеження на роботу іноземних журналістів на території країни.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомили, що на кордоні Туреччини та Сирії збито російський військовий літак. Росія традиційно заперечує порушення чужого повітряного простору.

Також нагадаємо, що напередодні повідомляли, що російська піхота відбила в сирійських повстанців позицію на заході Сирії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram