ГоловнаСвіт

Розроблено комп'ютерну "мишку" з 20 кнопками

Маніпулятор призначений тільки для комп'ютерів з Windows.

Розроблено комп'ютерну "мишку" з 20 кнопками
Logitech G600
Фото: news.zn.ua

Ігрова мишка з 20 кнопками має великі можливості налаштування і дозволяє грати в масові багатокористувацькі он-лайн-ігри з максимальним комфортом.

Компанія Logitech представила лазерну "мишку" Logitech G600 з двадцятьма клавішами, повідомляється в прес-релізі компанії. Пристрій призначений для прихильників багатокористувацьких он-лайн-ігор (MMO).

На лівому "боці" мишки знаходиться панель з дванадцятьма клавішами під великий палець правої руки. До кожної клавіші можна "прив'язати" ту чи іншу ігрову дію. Коліщатко маніпулятора натискається і відхиляється ліворуч та праворуч.

У "мишки" будуть три встановлених для користувача профіля. Два з них розраховані на шанувальників MMO, а один - універсальний. Клавіші на боковій панелі підсвічуються, а колір підсвічування користувач може вибрати сам.

Дозвіл "мишки" становить від 50 до 8200 точок на дюйм; користувач може змінювати його в процесі гри. Logitech G600 важить 133 грама і з'єднується з ПК двометровим кабелем. Маніпулятор призначений тільки для комп'ютерів з Windows.

Основні кнопки "мишки" витримують до 20 мільйонів натискань. Logitech обіцяє, що "мишка" здатна проїхати по столу відстань у 250 кілометрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram