>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Під час "24 години Дайтони" пілота зняли прямо під час гонки через COVID-19

Екіпаж Антоніо Гарсія від цього не програв.

Під час "24 години Дайтони" пілота зняли прямо під час гонки через COVID-19
Антоніо Гарсія
Фото: IMSA

Як з'ясувалося прямо під час "24 години Дайтони", тест на коронавірус пілота команди Corvette Racing Антоніо Гарсії дав позитивний результат, повідомляє xsport.ua. 

Команді довелося зняти його з дистанції. Джордан Тейлор і Нік Катсбург закінчували гонку удвох і змогли здобути перемогу в класі GT Le Mans. 

"Відповідно до міжнародних протоколам всі пілоти і члени команд повинні пройти тест на COVID до і після будь-яких гонок", - прокоментував ситуацію SportCar365 представник команди.

"Перший тест Гарсії, перед прибуттям на "Дайтона", дав негативний результат, а другий, який він здавав, щоб покинути країну, - позитивний. Після отримання повідомлення про це його негайно зняли зі змагань, хоча Антоніо і не відчував ніяких симптомів", - зазначив співробітник.

"Після консультацій з IMSA було визначено, що команда виконала всі умови протоколів безпеки і може продовжувати гонку. Ми повідомили членів екіпажу та інших осіб, які контактували з Антоніо, і проведемо для них тестування через 72 години відповідно до рекомендацій CDC".

Пілот повідомив, що раніше вже переніс коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram