>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У трансляцію матчу української Суперліги потрапили непристойні обговорення й образи на адресу баскетболісток

Двоє студентів "сиділи і розмовляли" біля мікрофона.

Фото: fbu.ua

Федерація баскетболу України оскандалилася під час трансляції матчу Жіночої Суперліги між "Київ-Баскетом" і одеським "Інтерхім-СДЮСШОР ім. Литвака". У прямому ефірі двоє, як виявилося, помічників оператора близько 10 хвилин матюкалися, непристойно обговорювали і ображали баскетболісток.

Про це повідомили у коментарях у фейсбуці ФБУ глядачі, які дивились трансляцію.

Ситуацію пояснив відеооператор, який транслював гру.

"Вчора у зв'язку зі станом здоров'я (вранці цього дня вставляли диск у попереку) довелося з собою взяти двох студентів для того, щоб вони підняли усе обладнання. Сам взагалі ледве ходив. Так ось. Минуло хвилин 10 після початку гри і мені подзвонив колега і сказав, що у мене там хтось у мікрофон нісенітницю несе. Мікрофон лежав метрів за 15 від мене. Біля мікрофона сиділи ці "мої" студенти і базікали. Звісно, я їх вилаяв і послав униз на трибуни або додому. Коротше, щоб звалили і не тринділи. Чесно кажучи, ні тоді і навіть зараз не знаю, яку гидоту вони встигли наговорити. Але точно не здогадувався, що щось серйозне. Щойно закінчилася трансляція, я видалив звук і перезберіг відео. На той момент мені здавалося це нормальним рішенням. Щоб люди переглядали трансляцію і не слухали нісенітницю малоліток. Вже через годину після закінчення гри я зрозумів, що це серйозно", - написав він у коментарях.

Оператор повідомив, що попросив вибачення у баскетболістки, яка однією з перших відреагувала на образи, і готовий попросити вибачення у інших спортсменок.

Поєдинок між "Київ-Баскетом" і "Інтерхімом" закінчився перемогою киянок з рахунком 88:66.

"Київ-Баскет" виграв 15 гру поспіль у Жіночої Суперлізі і йде без поразок. "Інтерхім" - другий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram