>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Матч "Барселона" - "Реал" перенесли на невизначений термін

Найімовірніша дата проведення "Ель Класіко" - 18 грудня.

Матч "Барселона" - "Реал" перенесли на невизначений термін
Фото: AS

Матч 10-го туру чемпіонату Іспанії між "Барселоною" і "Реалом", який повинен був відбутися 26 жовтня на "Ноу Камп", перенесли через непросту політичну ситуацію в Каталонії, передає AS.

Рішення про перенесення гри було прийнято Комітетом з проведення змагань (КПЗ) Іспанської федерації футболу.

Уряд через Вищу раду з питань спорту також рекомендував не проводити гру в "Ноу Камп" 26 жовтня, вважаючи проведення "Ель Класіко" в цей час "необґрунтованим" через відсутність гарантій безпеки.

При цьому найімовірнішою датою проведення поєдинку КПЗ вважає 18 грудня. Однак ця дата не влаштовує керівництво Ла Ліги, яке вважає, що проведення "Ель Класіко" в будній день (середа) може негативно позначитися на прибутках телевізійних операторів.

За підсумками восьми турів "Реал" лідирує в чемпіонаті Іспанії, випереджаючи "Барселону" на два очки. У найближчу суботу обидва клуби зіграють на виїзді - "блаугранас" проти "Ейбара", а "бланкос" зустрінуться з "Мальоркою".

Останніми днями в Барселоні спалахнули протести, що виникли в зв'язку з винесенням судового вироку дев'ятьом каталонським чиновникам і політикам у справі про заворушення і проведення референдуму про незалежність Каталонії в 2017 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram