>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зоряний гравець з Англійської прем'єр-ліги готовий зробити камінг-аут

Імені футболіста не називають.

Зоряний гравець з Англійської прем'єр-ліги готовий зробити камінг-аут
Фото: fapl.ru

Один із зіркових гравців Англійськоїпрем'єр-ліги готовий зробити камінг-аут і відкрито оголосити себе геєм, повідомляє The Sun.

Як відомо, на цей момент в АПЛ немає гравців, які відкрито зізналися би в своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації, незважаючи на потужну підтримку FA і клубів ЛГБТ-руху.

Однак скоро це може змінитися. Як повідомляє The Sun в ексклюзивному матеріалі, неназваний футболіст топрівня веде консультації зі своїм агентом і своїм клубом з приводу майбутнього камінг-ауту вже кілька місяців.

При цьому боси клубу просять гравця не робити публічної заяви без їхньої згоди, побоюючись, що ця подія затьмарить весь сезон і викличе негативну реакцію фанів.

Водночас партнери цього футболіста добре знають про те, що відбувається, відзначає видання.

"Вийти й оголосити себе геєм на публіку - це величезне рішення для гравця. Однак керівництво клубу скептично налаштоване щодо цього.

Клуб підтримує гравця, але нервує через можливу негативну реакцію з боку фанатів. В ідеалі їм хотілося б, щоб якийсь інший гравець першим здійснив камінг-аут, і тоді вони не будуть у центрі уваги", - повідомив інсайдер видання.

"Клуб хоче кращого для футболіста і розуміє, що гравець заслуговує похвали за свою сміливість і бажання розповісти про гомосексуальність. Проте боси побоюються, що публічна заява зашкодить клубу", - уточнює The Sun.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram