>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду приніс "Ювентусу" перемогу в матчі з "Лаціо"

Криштіану реалізував пенальті на 88-й хвилині.

Роналду приніс "Ювентусу" перемогу в матчі з "Лаціо"
Ювентус
Фото: EPA/UPG

У рамках 21-го туру Серії А чемпіон країни і беззаперечний лідер поточного чемпіонату туринський "Ювентус" грав у Римі з місцевим "Лаціо".

Матч був складним для "Старої синьйори".

Варто відзначити, що "Ювентус" уперше із сезону 2004/05 ні разу не вдарив у бік воріт за перший тайм, який завершився нульовою нічиєю.

У другій 45-хвилинці переважали на полі теж господарі. Однак голи забивали виключно гості.

Спочатку на 59-й хвилині автоголом відзначився Емре Джан, вдало для "лаціале" підставивши голову під час подачі кутового - 1:0.

Після забитого голу футболісти "Лаціо" продовжували домінувати на полі. Чіро Іммобіле не реалізував виходу один на один з голкіпером, а Луїсу Альберто не вистачило сантиметрів, щоб покласти м'яч у верхній кут воріт.

"Ювентус" виручила стратегічна прозорливість наставника Массиміліано Аллегрі, котрий випустив на поле Федеріко Бернардескі і Жоау Кансельє, які створили обидва голи гостей.

У першому випадку крос Федеріко Бернардескі завершився ударом Пауло Дібали і добиванням Кансельє - 1:1.

Співвітчизник Роналду заробив і пенальті за пару хвилин до фінального свистка. Причому в атаці також безпосередню участь брав Федеріко Бернардескі.

Криштіану виконав 11-метровий бездоганно - 1:2.

"Bianconeri" здобули 19-ту перемогу в чемпіонаті при двох нічиїх і на 11 очок відірвалися від найближчого суперника - "Наполі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram