>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Емоції від забитого гола компенсували футболістові "Сампдорії" спортивні труси

Радість Ріккардо Сапонари і генуезьких уболівальників була взаємною.

Емоції від забитого гола компенсували футболістові "Сампдорії" спортивні труси
Фото: EPA/UPG

У рамках 15-го туру Серії А римський "Лаціо" на "Стадіо Олімпіко" приймав генуезьку "Сампдорію".

На 90-й хвилині поєдинку рахунок на табло залишався нічийним - 1:1. Командам залишалося відіграти до фінального свистка якихось кілька доданих хвилин.

І ніхто не очікував подальшого калейдоскопу подій.

Спочатку на 90 + 1 хвилині попередження отримав гравець гостей Кароль Лінетті, через хвилину партнера Лінетті по команді Бартоша Берешинські вигнали з поля. На 90 + 5 хвилині також генуезець Йоакім Андерсен отримав жовту картку, а через хвилину лідер атак "Лаціо" Чіро Іммобіле реалізував пенальті і вивів римлян уперед 2:1.

Ці події в кінцівці зустрічі могли вбити будь-яку команду, але тільки не "Сампдорію".

На 90 + 9 хвилині Ріккардо Сапонара, який вийшов на заміну, зрівняв рахунок і відразу ж емоційно кинувся до трибуни своїх фанів, щоб разом відзначити цю подію.

Якоїсь миті забігу до трибун Ріккардо залишився без спортивних трусів, а в момент контактного братання з уболівальниками - навіть у приспущені нижній білизні, що і зафіксувала фотокамера.

 

Сапонара стверджує, що з нього пожартував партнер по команді Лоренцо Тонеллі.

"99 способів відсвяткувати гол, - написав Сапонора в інстаграмі. - Спасибі партнерам по команді, які розділили зі мною цей момент, і особливо цьому жартівнику Лоренцо Тонеллі".

Варто додати, що Ріккардо за цей забіг отримав від рефері поєдинку попередження. Тільки не зрозуміло, за що саме - за голий торс чи приспущене спіднє.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram