>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Битву "Динамо" - "Шахтар" судитиме рефері з Харкова

Раніше до Абдули питань майже не виникало

Битву "Динамо" - "Шахтар" судитиме рефері з Харкова
Фото: Анатолий Абдула

У середу в Києві на "Олімпійському" відбудеться головний поєдинок весни "Динамо" - "Шахтар". Обслуговувати цей поєдинок буде Анатолій Абдула з Харкова.

Допомагати 37-річному харків'янину в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра Олександр Войтюк із Запоріжжя та Володимир Володін з Херсона. Додаткові асистенти арбітра - Юрій Можаровський зі Львова та Костянтин Труханов із Харкова. Функції резервного виконає Ігор Бицкало з Одеси. Роботу арбітрів оцінить інспектор ФФУ Василь Мельничук (Сімферополь).

Анатолій вважається одним з найдосвідченіших українських рефері. Харків'янин неодноразово обслуговував топові ігри Прем'єр-ліги та фінали Кубка.

Питання до харків'янина виникли лише раз. Ігор Коломойський публічно розкритикував арбітраж Абдули у матчі "Динамо" - "Дніпро" (сезон 2011/12, 2:0). На думку боса "Дніпра", рефері не поставив пенальті у ворота "Динамо". П'єрлуїджі Колліна свого підопічного захистив.

У цьому сезоні Абдула працював на грі "Динамо" - "Дніпро" (1:1).

Василь Мельничук зараз очолює суддівський комітет (куратором оного є П'єрлуїджі Колліна). Зазначимо, представники "Динамо" неодноразово звинувачували Мельничука в симпатіях до "Шахтаря".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram