ГоловнаСуспільствоВійна

Впродовж доби на Харківщині внаслідок російських ударів постраждали 12 людей

Через російські обстріли виникли пожежі та руйнування.

Впродовж доби на Харківщині внаслідок російських ударів постраждали 12 людей
обсріли Харківщини
Фото: Олег Синєгубов

За минулу добу в Харківській області через російські обстріли загинуло двоє цивільних людей, 12 постраждали.

Про це повідомляє очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

8 вересня О 06:00 у Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будинок, без постраждалих. Російська армія вночі також обстріляла Чугуєвській район. 

Фото: Олег Синєгубов

В селі Малинівка внаслідок обстрілу горіла трава. У с. Скрипаї наслідок обстрілу (ймовірно БПЛА) горів ліс на площі 1,5 га, хвойна лісова підстилка на площі 8 га та трава. В Ізюмському районі в с. Борова внаслідок обстрілу горів гараж.

7 вересня у Харкові були зафіксовані влучання в господарчу будівлю в Індустріальному районі. Внаслідок обстрілу горіла трава на площі 200 м.кв. У Салтівському районі росіяни влучили на територію цивільного підприємства. Виникла пожежа у приміщеннях із обладнанням, пошкоджено 8 автомобілів.

Фото: Олег Синєгубов

У Куп'янському районі в місті Куп'янськ внаслідок ворожого обстрілу 7 вересня був пошкоджений приватний будинок та господарчі споруди. с. Ківшарівка. Горіло сміття, пошкоджені будівля ліцею та школа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги. Загинула 73-річна жінка. 

В с. Новоосинове внаслідок обстрілу горіли дві господарчі споруди, конструктивні елементи двохзруйнованих будинків та трава на площі 1,5 Га. Отримала поранення 18-річна дівчина, від госпіталізації відмовилась. В с. Ківшарівка горіла хвойна лісова підстилка. У с. Колодязне. внаслідок обстрілу горіла трава на площі 1 га. 

У с. Старовірівка горіло 7 приватних будинків, 7 автомобілів та трава на площі 3 Га. З-під завалів зруйнованого будинку вилучили тіло 81-річної жінки. Постраждали 5 людей, з них одна дитина. Від госпіталізації відмовились. Пошкоджено ще 10 будинків. 

Фото: Олег Синєгубов

В Ізюмському районі в с. Вище Солоне внаслідок обстрілу горіли приватні будинки. Постраждала жінка, від госпіталізації відмовилась.

У Харківському районі в с. Козача Лопань внаслідок обстрілу горів будинок на площі 70 м.кв. У с. Мала Данилівка внаслідок обстрілу горів двохповерховий приватний будинок. Постраждали двоє чоловіків та три жінки. Від госпіталізації відмовились. Також пошкоджено 13 будинків та 3 автомобіля. 

У Чугуївському районі в с. Благодатне внаслідок обстрілу горіла трава на площі 5 га.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram