ГоловнаСуспільствоВійна

Ворог скинув вибухівку з дрона на "швидку" в Херсонській області (доповнено)

Напередодні ворожий дрон атакував цивільного, який перебував в авто.

Ворог скинув вибухівку з дрона на "швидку" в Херсонській області (доповнено)
Фото: Віктор Ляшко

Ворог скинув вибухівку з дрона на місцевого жителя Станіслава Херсонської області, який перебував в авто. Згодом армія РФ завдала повторного удару вже по бригаді "швидкої", яка приїхала на допомогу постраждалому.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Унаслідок дронової атаки у Станіславі Херсонської області 74-річний чоловік отримав вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. 

"Бригада "екстренки", котра прибула для надання допомоги постраждалому, потрапила під повторний удар російського безпілотника", — розповів Прокудін. 

Травми отримала фельдшер "швидкої". Їй надали допомогу на місці. Також внаслідок ворожої атаки понівечено автомобіль медпрацівників.

Глава МОН прокоментував атаку росіян по бригаді "швидкої допомоги":

"Черговий жахливий доказ свідомої жорстокості та прицільних атак, яким піддаються наші медики, пацієнти та медичні заклади. Ми давно знаємо, що ні про яку людяність чи дотримання норм міжнародного гуманітарного права вони не чули. Майже 2,5 роки щодня бачимо докази цього. Але ми обов'язково переможемо та доб'ємося справедливого покарання за всі злочини проти нашої країни та наших людей". 

До лікарні доставили жительку Херсона, жінка потрапила під російський обстріл. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram