ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти вдарили з артилерії по Куп'янщині: 6 людей загинули, 28 поранені (оновлено)

Ворог вдарив з РСЗВ по с. Новоосинове та с. Ківшарівка.

Окупанти вдарили з артилерії по Куп'янщині: 6 людей загинули, 28 поранені (оновлено)
Харківщина, наслідки обстрілів
Фото: Харківська ОДА

Російська армія уранці 19 травня обстріляла з РСЗВ село Новоосинове Куп’янського району Харківської області, відомо про  6 загиблих та 28 поранених, серед поранених двоє правоохоронців. 

Про це повідомляє Харківська ОВА.

Оновлення. Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Новоосинове та с. Ківшарівка загинули п’ять цивільних громадян, дев’ять — травмовані. Загинули чоловіки 64, 65 та 58 років, а також дві жінки 56 і 72 років. Поранені п’ять чоловіків та чотири жінки. Їм надається медична допомога, повідомив Олег Синєгубов.

"Сьогодні вранці окупанти обстріляли село Новоосинове на Куп’янщині. Близько 10:00 під вогнем ворожих РСЗВ опинилися 4 вулиці цього населеного пункту. За попередніми даними, внаслідок обстрілу загинули двоє цивільних, ще 5 людей дістали поранення", — ідеться у повідомленні.

Оновлення. Згодом у прокуратурі повідомили, що відомо про щонайменше 27 поранених. Серед них вже двоє працівників поліції. Загинули 6 людей. 

Доля одного зі співробітників бази відпочинку, по якій сьогодні російська армія завдала ракетні удари, досі невідома. Встановлено, що під час атаки він перебував поблизу водойми та ловив рибу.

Оновлення. О 20.36 у прокуратурі повідомили, що кількість поранених зросла до 28.

  • 19 травня ворог вдарив по Новоданилівській громаді Харківського району. Четверо людей загинули, восьмеро постраждали.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram