ГоловнаСуспільствоПодії

Сили оборони півдня: підозрювані у вбивстві правоохоронця на Вінниччині не пов'язані з 28 ОМБр

Військові закликали усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи.

Сили оборони півдня повідомили, що ймовірно причетні до вбиства поліцейського у Вінницькій області вже понад рік не пов'язані з 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

Як ідеться в повідомленні командування військ ОК "Південь" у соцмережах, військові сприяють правоохоронним органам у пошуку та затриманні осіб, які підозрюються у скоєнні злочину. 

"Додатково зазначимо, що підозрювані у вчиненні злочину особи, вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість", – йдеться у заяві.

Військові закликали усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи.

Що відомо про злочин на Вінниччині

  • 20 квітня близько 2 години ночі у Гайсинському районі працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. 
  • В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений.
  • На території Вінницької та Одеської областей проводять поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслали до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram