ГоловнаСуспільствоВійна

На Сумщині встановлені додаткові обмеження особливого режиму в межах 5-кілометрової прикордонної зони

Обмеження почнуть діяти з 26 лютого.

На Сумщині встановлені додаткові обмеження особливого режиму в межах 5-кілометрової прикордонної зони
Українські прикордонники
Фото: ДПСУ

Начальник Сумської ОВА Володимир Артюх та командир оперативно-тактичного угруповання “Суми” ухвалили рішення про встановлення додаткових обмежень особливого режиму в межах 5-кілометрової прикордонної зони.

Про це повідомила пресслужба Сумської ОВА.

“Заборонити вільний вʼїзд (допуск), перебування, проживання, пересування осіб і провадження робіт, не повʼязаних з будівництвом, облаштуванням та утриманням інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій, проведенням аварійних, рятувальних робіт, наданням екстреної медичної допомоги, реагуванням на правопорушення, їх попередженням, розкриттям та розслідуванням”, – йдеться у документі. 

Обмеження починають діяти з 26 лютого до завершення дії правового режиму воєнного стану в межах пʼятикілометрової зони від державного кордону України поза межами населених пунктів у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Суми”. 

Крім того, заборонене проведення робіт, не повʼязаних з виконанням завдань у ході підготовки та ведення операції (бойових дій) та охорони державного кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram