ГоловнаСуспільствоВійна

Російську пропагандистку з Криму підозрюють у співпраці з ворогом

Після російського повномасштабного вторгнення жінка неодноразово виступала у російських пропагандистських ЗМІ на підтримку дій РФ.

Російську пропагандистку з Криму підозрюють у співпраці з ворогом
Підозрювана у співпраці з Росією кримська пропагандистка
Фото: Пресслужба прокуратури АР Крим та міста Севастополя

Прокуратура підозрює окупаційну чиновницю та пропагандистську журналістку з Криму у співпраці з росіянами. Зокрема, підозрювана неодноразово публічно виправдовувала дії держави-агресора.

Про це повідомила пресслужба прокуратури АР Крим та міста Севастополя.

“Після окупації півострова підозрювана почала активно співпрацювати з ворогом. Зараз вона обіймає окупаційні посади: головного редактора інформагентства «Крим сьогодні», голови ради «Української громади Криму» та є заступником голови Комітету із законодавства Державної Ради РК”, – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що після російського повномасштабного вторгнення жінка неодноразово виступала у російських пропагандистських ЗМІ.

Вона підтримувала незаконні дії окупантів, поширювала російські наративи про “повернення додому” українських територій. Жінка наголошувала, що Україна “загниває у націоналізмі та пригніченні російськомовного населення”. 

Таким чином вона здійснювала інформаційну діяльність, спрямовану на ослаблення національних інтересів України, підтримку держави-агресора, виправдовування та заперечення збройної агресії РФ проти України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram