ГоловнаСуспільствоВійна

Учора ворог 32 рази обстріляв Херсонщину, є влучання у житлові квартали та лікарню (оновлено)

Люди не постраждали.

Учора ворог 32 рази обстріляв Херсонщину, є влучання у житлові квартали та лікарню (оновлено)
Фото: Олександр Прокудін

Упродовж минулої доби, 16 жовтня, ворог здійснив 32 обстріли Херсонської області. Росіяни випустили 158 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, авіації та БПЛА.

Про це повідомляє у Telegram голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Згідно з повідомленням, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області та медичний заклад у Бериславі. Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Фото: Олександр Прокудін

Оновлено. О 9:09 Прокудін написав, що ворог обстріляв Бериславський район з авіації. Внаслідок атаки постраждало терапевтичне відділення лікарні. У приміщеннях вибиті вікна та двері. Пошкоджене діагностичне обладнання. Уламками засипало в’їзд на територію. Минулося без жертв. 

Через падіння іншої авіабомби сталася пожежа в приватній оселі. Рятувальники оперативно все загасили. Також окупанти поцілили в декілька сіл. Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань там встановлюється.

Фото: Олександр Прокудін

 

Нагадаємо, за добу 15 жовтня росіяни здійснили 97 обстрілів Херсонської області. Окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів, будівлю навчального закладу у Бериславському районі, підприємство у Херсонському районі та підприємство у Херсоні. Одна людина отримала поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram