ГоловнаСуспільствоВійна

На Закарпатті прикордонники затримали 15 чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону

На усіх затриманих складені протоколи про адміністративне правопорушення.

На Закарпатті прикордонники затримали 15 чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону
Фото: Держприкордонслужба

Протягом минулої доби та сьогодні зранку на Закарпатті затримали 15 чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону.

Про це повідомила у Facebook Держприкордонслужба.

Згідно з повідомленням, прикордонники Мукачівського загону припинили 6 спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 15 чоловіків призовного віку. 

Найбільшу групу осіб затримали прикордонники відділу "Косино" у результаті реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу загону. Сьогодні близько четвертої години ранку 9 чоловіків прибули у прикордоння з метою подальшого незаконного перетину кордону з Угорщиною. Усі вони виявилися жителями Закарпаття.

Фото: Держприкордонслужба

Решта чоловіків мали намір поза пунктами пропуску потрапити до Румунії. На заваді їм стали прикордонні наряди від відділів "Ділове" та "Тячів", у результаті чого були затримані ще двоє закарпатців, троє жителів Хмельниччини та один житель Харківщини.

На усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справи скерували до суду.

Фото: Держприкордонслужба

 

Нагадаємо, Служба безпеки ліквідувала 4 канали нелегального виїзду громадян призовного віку за кордон. До організації оборудок причетні 15 осіб із різних регіонів України. Зловмисники пропонували військовозобов’язаним виїхати за межі України на підставі фіктивних документів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram