ГоловнаСуспільствоВійна

Внаслідок атаки росіян на Київщині пошкоджено будинки та об'єкти інфраструктури (доповнено)

Загиблих та потерпілих немає.

Внаслідок атаки росіян на Київщині пошкоджено будинки та об'єкти інфраструктури (доповнено)
Фото: Нацполіція

Вночі російські окупанти атакували Київську область ракетами та дронами. Тривога тривала 4,5 години, є пошкодження будинків та об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив у Telegram начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Завдяки Силам протиповітряної оборони практично усі ворожі цілі були знищені. Внаслідок атаки маємо пошкодження житлових будинків та об’єктів інфраструктури в кількох районах області. Загиблих та потерпілих немає", – написав він.

Поліція продовжує встановлювати місця падіння уламків ворожих повітряних об’єктів та фіксує наслідки нічної атаки.

Голова ОВА Руслан Кравченко додав, що внаслідок падіння уламків в одній із громад пошкоджено два приватних будинки. В одному з будинків виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. Пошкоджень також зазнали технічні будівлі – гараж, ангар. Ще в одній громаді – пошкоджена квартира в багатоповерховому будинку. У навчальному закладі, розташованому поблизу, вибило вікна.  

"Всі пошкодження незначні", – зазначив він. 

За даними поліції, унаслідок нічної атаки ворога в одному з районів зайнялась будівля дачного кооперативу. Пожежа почалась близько 3:29 ночі. На місце прибули поліцейські Київщини та ДСНС. Рятувальники ліквідували пожежу. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Нєбитов подякував силам ППО за ефективну роботу і закликав мешканців не ігнорувати повітряну тривогу.

"При виявленні вибухонебезпечних предметів, не чіпайте знахідки, повідомте екстрені служби. Подбайте про свою безпеку!" – додав він.

Нагадаємо, в ніч на 29 травня, лише через 18 годин після попереднього нападу, Росія вчинила ще одну атаку на Київ. Уже пʼятнадцяту за травень. Сили ППО збили понад 40 ворожих ракет і БпЛА, що мали вночі вдарити по столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram