ГоловнаСуспільствоВійна

Ракети по Львівщині були запущені з акваторії Чорного моря. Госпіталізовано чотирьох людей (оновлено)

Ракетний удар росіяни завдали по Стрийському та Самбірському районах.

Ракети по Львівщині були запущені з акваторії Чорного моря. Госпіталізовано чотирьох людей (оновлено)
Фото: facebook/Максим Козицький

Увечері 1 червня росіяни завдали ракетних ударів по Львівській області. Удари були завдані по обʼєкту транспортної інфраструктури, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"На цей момент відомо, що поранені 5 людей. Їхній стан медики оцінюють, як легкий, або середньої важкості. Загрози життю нема", - додав пізніше Козицький. 

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін уточнив, що постраждалих серед залізничників немає. Він підкреслив, що інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності. 

Оновлення. Уранці 2 червня Козицький надав додаткові деталі про нічний обстріл. З акваторії Чорного моря було випущено чотири крилаті ракети. 

"Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Багато поїздів затримуються. Фахівці Львівської залізниці працюють над відновленням сполучення. Є п’ятеро поранених (3 в Стрийському районі, 2 – у Самбірському). Четверо людей у стані середньої важкості. Вони в лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема", – повідомив він. 

Нагадаємо, 25 квітня, близько 08:30 внаслідок ракетного удару стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції "Красне" у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram