ГоловнаСуспільствоВійна

Кривий Ріг очікує найближчими днями атаки російських окупантів з окупованої Херсонщини, - Вілкул

"Ми розуміємо усі їхні плани і готові до будь-якого розвитку подій". 

Кривий Ріг очікує найближчими днями атаки російських окупантів з окупованої Херсонщини, - Вілкул
Олександр Вілкул

Кривий Ріг очікує найближчими днями атаки російських окупантів з території тимчасово окупованої Херсонщини. Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. 

"Ворог проводить формування наступального ударного формування в нашому напрямку в Херсонській області. У найближчі дні ми очікуємо їх можливого переходу в наступ. Але ми знаємо про них більше, ніж їм здається. Ми розуміємо усі їхні плани і ми повністю готові до будь-якого розвитку подій", - написав Вілкул. 

Він також додав, що усі військові частини міста готові до оборони і закликав мешканці не телефонувати без необхідності у спецслужби, а також не знімати укріплення на фото та відео.

Водночас, Олександр Вілкул повідомив, що триває евакуція людей з прифронтових територій. За останні три дні з міста вдалося вивезти більше пʼяти тисяч мешканців, які евакуювалися до Кривого Рогу з окупованої Херсонщини. 

Нагадаємо, що раніше у Генштабі повідомляли, що на Слобожанському, Сєвєродонецькому і Курахівському напрямках загарбники провалили свої штурмові операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram