ГоловнаСуспільствоВійна

Ізраїль відкриє польовий госпіталь в Україні

За деякими джерелами, медичний заклад розгорнуть неподалік Львова.

Ізраїль відкриє польовий госпіталь в Україні
Фото: jerusalemshots.com

Наступного тижня Ізраїль відправить в Україну медичну делегацію, яка відкриє польовий госпіталь у рамках гуманітарної допомоги українському народу. За деякими джерелами, медичний заклад розгорнуть неподалік Львова.

Про це з посиланням на міністерство охорони здоровʼя Ізраїлю повідомило ізраїльське видання "Детали".

Польовим госпіталем керуватимуть Медичний центр "Шиба", лікарняня каса "Клаліт" і медичний персонал інших лікарень. Госпіталь включатиме відділення для дітей і дорослих, приймальне відділення, пологовий будинок і відділення швидкої допомоги. Там також використовуватимуть передові технології дистанційної медицини.

"Ми виконуємо свій моральний обовʼязок, збільшуючи гуманітарну допомогу українському народу, і ми продовжимо робити все необхідне для порятунку життів громадян, чий світ було зруйновано за одну мить. Я дякую медичним співробітникам з усієї країни, які вкотре демонструють мужність і самовідданість", – сказав міністр охорони здоровʼя Ніцан Горовиць.

Як повідомляли, 2 березня президент Зеленський провів розмову з прем’єром Ізраїлю Нафталі Беннетом "щодо російської агресії". Подробиць цієї розмови Зеленський не розголошував.

Того самого дня Беннет повідомив, що Ізраїль відправив в Україну багато гуманітарної допомоги і готовий збільшити її обсяг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram