ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Тернопіль вводить низку нових протиепідемічних обмежень

Заборонено масові заходи, а також обмежено відвідування місць громадського харчування.

Тернопіль вводить низку нових протиепідемічних обмежень
Фото: facebook/Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом

У Тернополі вводиться низка нових обмежень для боротьби з поширенням COVID-19.

Про це повідомляє Тернопільський міський штаб боротьби з коронавірусом в фейсбуці.

"Сьогодні на засіданні Тернопільського міського штабу боротьби з коронавірусом вирішили: заборонити масові заходи (за винятком проведення ЗНО та пов'язані з діяльністю об'єктів критичної інфраструктури); заборонити в закладах громадського харчування святкування масових, тривалих заходів (урочисті події, весілля)", - йдеться в повідомленні.

У закладах громадського харчування клієнтам дозволяється перебувати до двох годин з дотриманням протиепідемічних заходів.

Керівники ТРЦ і ринків повинні забезпечити розподіл потоків відвідувачів, в тому числі окремі входи і виходи, а також проводити обов'язковий температурний скринінг і оновити дистанційну розмітку для відвідувачів. Діяльність установ, які не зможуть виконати зазначені умови, буде заборонена.

Перевезення пасажирів може здійснюватися виключно в масках. Число пасажирів не повинно перевищувати кількість сидячих місць.

Відзначається, що з 18 червня щодня перевірятимуть громадський транспорт, ринки і ТРЦ, щоб переконатися, наскільки там дотримуються обмежувальних заходів.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Кабінет Міністрів вирішив продовжити дію адаптивного карантину до 31 липня. Рішення про посилення або ослаблення обмежувальних заходів і надалі прийматимуть регіональні комісії на основі оцінки епідситуації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram