ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців не було.

Бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Олена Максименко

За минулу добу російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації знову порушили зобов'язання про припинення вогню і вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Втрат серед наших захисників у результаті ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що підрозділи зі складу оперативно-тактичного угруповання "Схід" за 22 квітня зафіксували сім обстрілів. Бойовики відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів по українських захисниках поблизу Мар'їнки, Богданівки та Красногорівки. У напрямку н.п. Саханка противник випустив 5 мін 82-го калібру по опорних пунктах Об'єднаних сил неподалік Широкиного, а захисників Лебединського обстріляв з гранатометів різних систем.

По захисниках Павлополя і Авдіївки вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" з автоматичних станкових гранатометів бойовики обстріляли українських захисників неподалік від н.п. Оріхове.

З початку поточної доби окупанти двічі обстріляли наших захисників.

Нагадаємо, впродовж дня 21 квітня бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram