ГоловнаСуспільствоВійна

Через обстріли бойовиків у суботу поранення отримали троє українських бійців

Противник відкривав вогонь вісім разів.

Через обстріли бойовиків у суботу поранення отримали троє українських бійців
Фото: Макс Левин

У суботу, 11 квітня, в зоні бойових дій на Донбасі окупанти вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, в результаті чого поранення отримали троє українських військових. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї по наших опорних пунктах неподалік Славного, Широкиного і Пісків.

На цих напрямках підрозділи Об'єднаних сил оперативно припиняли вогневу активність супротивника, тому ворожі обстріли були нетривалими.

Вранці противник з напряму населеного пункту Голубівське двічі відкривав вогонь по наших захисниках поблизу Новотошківського. В сторону підрозділів Об'єднаних сил ворог випустив чотири артилерійські снаряди 122-го калібру і 28 мін 120-го калібру, а також застосував автоматичні станкові гранатомети, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю.

Після обіду з мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник тричі обстріляв позиції захисників поруч з Новозванівкою.

Як повідомлялося, двоє українських бійців отримали поранення в суботу під час обстрілу Новотошківського. У військових осколкові поранення, їх стан задовільний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram