ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики влаштували 15 обстрілів на Донбасі, поранено військового

Окупанти активно вели вогонь з важкої артилерії по всій лінії фронту.

Бойовики влаштували 15 обстрілів на Донбасі, поранено військового
Пророссийские боевики на оккупированной части Донбасса
Фото: EPA/UPG

У п'ятницю, 10 квітня, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті обстрілу поранено українського військового, йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Противник обстріляв наші позиції поблизу Красногорівки, Гнутового та Тарамчука і двічі біля Авдіївки з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

По позиціях неподалік Опитного ворог двічі відкривав вогонь з підствольних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. На обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, ввечері в цьому районі окупанти припинили активність.

По опорних пунктах ОС неподалік Новозванівки противник випустив 13 мін 120-го калібру, а захисників Новоолександрівки двічі обстріляв з мінометів калібру 82 мм, використавши 15 мін.

З напрямку населеного пункту Золоте-5 окупанти випустили по околицях Оріхового вісім мін 120-го і десять - 82-го калібру, а також вели вогонь з гранатометів різних систем. Крім того, з мінометів калібру 82 мм бойовики обстріляли наші позиції поруч з Новотошківським, випустивши вісім мін, і неподалік з Луганським - 4 міни.

Поблизу Кримського ворог двічі відкривав вогонь у бік українських захисників з мінометів калібру 82 мм - 12 мін, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, що український військовий отримав кульове поранення 10 квітня у Донецькій області. Його доставили до військово-медичного закладу евакуаційною технікою. Стан здоров'я пораненого - важкий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram